Diósjenő

A közösségi tervezés mentorai

Budai Krisztina vidékfejlesztési szakember


biológia tanár, turizmus szakértő és térségfejlesztő menedzser. Magyarországon a Zöldutak Program (Greenways) „anyukája” (10 évig országos program vezetője, majd civil szervezeti vezetője). A környezettudatos, helyi értékekre és közösségi folyamatokra alapozott fejlesztési folyamatokban hisz, ezeben tevékenyen részt is vesz.

Tátrai Ádám építészmérnök


“Számomra az építészeti praxis alapvetése a társadalmi hasznosság. Feleségemmel, Stein Júliával közösen készített diplomamunkánkban egy egész falut szerettünk volna “megváltani” az építészet segítségével. Ezt továbbgondolva indítottunk útjára építőtábor sorozatunkat, melynek célja, hogy a kortárs építészet eszközeivel támogassuk egy közösség mindennapjait. Három kislányunk Rozi, Lina, Saci és kisfiúnk Zsigmond."

Kovács Vanda ifjúságfejlesztő, tréner

A KTT társalapítója, programvezetője. Közel tíz éve foglalkozik a gyerekek és fiatalok saját tereinek közösségi tervezésével és annak vezetésével. Építkező gyermektáborok vezetésében szerzett tapasztalatok alapján kezdte el foglalkoztatni az ifjúsági közösségi-tér-tervezés majd annak megépítése, azt kutatva, hogyan alakul, tanul az egyén és a közösség a folyamatban. Vallja, hogy a közös építésnél, nincs hatékonyabb csapatépítési folyamat.

A közösségi tervezés

A diósjenői közösségi tervezést a második évfolyam 2021 őszén indította el, mely folyamatában nyomon követhető a hallgatók által szerkesztett 
LÉPTÉK – TERVEZZÜNK KÖZÖSEN! – Facebook oldalon
LÉPTÉK – TERVEZZÜNK KÖZÖSEN! – Instagram oldalon

Close Menu